Saalbach-Hinterglemm

Ikke uden grund kårer de danske skiløbere Saalbach-Hinterglemm som ét af Europas mest populære skisportssteder.

Skiterrænet er helt i top - 200 km pister - fordelt på alle sværhedsgrader. Liftssystemet er godt forbundet, og ventetider er et ukendt begreb, idet liftkapaciteten er på 74.000 pers. pr. time, fordelt på 60 lifter. Lifterne findes på begge sider af dalen, og det er muligt at komme hele dalen rundt i begge retninger. Ikke at forglemme er der endvidere forbindelse til Leogang-området med nordvendte skråninger. Afstanden mellem Saalbach og Hinter­glemm er små 3 km, og der kører regelmæssigt gratis skibus (mod forevisning af gyldigt liftkort).

Saalbach-Hinterglemm er ikke kun skiløb. Den østrigske atmosfære tiltaler os danskere - så hvad er bedre efter en god skidag end den efterfølgende afterskiing?! Her er Saalbach-Hinterglemm også helt i top, da et af Østrigs absolut bedste after-skiingsteder »Hinterhag Alm« ligger i området. På »Hinterhag Alm« danser man lystigt støvledans, nyder en Jägerthe, Glühwein eller en stor kold fadøl.

Skiferie i Saalbach-Hinterglemm med Hjerting Ski Rejser giver gode, nye oplevelser og ekstra energi - hver dag - og så til en pris der ikke ødelægger din økonomi!


Nyt nyt

Fra 2016 vil det være muligt at stå på ski fra Saalbach til Fieberbrunn. Liftselskabet har investeret ikke mindre end godt 20 mill Euro på at forbinde de to skiområder. Så her skabes et af verdens største sammenhængende skiområder på ikke mindre end 240 km piste.
I Fieberbrunn ligger udfordrende pister, der bl.a. i 2015 blev benyttet til mændenes styrtløb.Lligeledes blev der afholdt Super G i februar for mænd i Fieberbrunn. Så tilmeld dig én af vores ture, og kom med som nogle af de første, der udfordrer de nye pister.©2013 Hjerting Ski Rejser