Saalbach-Hinterglemm

Saalbach er et af danskernes foretrukne skidestinationer. Det skyldes ikke mindst et skiløb i verdensklasse - god østrigsk hygge samt en fantastisk afterski. Desuden er Saalbach - Hinterglemm - Leogang - Fieberbrunn Østrigs største sammenhængende skiområde. Hele 270 km piste plus nabo-destinationen Zell am See/Kaprun. Så i alt er der 409 km piste at boltre sig på, når du har købt dit liftkort.

I skiområdet finder du også Snowparks samt en Free Rider Park. Skulle du blive sulten eller tørstig i løbet af dagen, så er der ikke mindre end 60 hyggelige skihytter i området, som kan besøges.

Der er naturligvis også en fed Afterski i Saalbach og et must må være Hinter Hag Alm der starter med musik kl. 16.00 hver eneste dag i skisæsonen. På Hinter Hag Alm her danser man lystig støvledans nyder Jägerthe, Glühwein eller en stor fadøl.

Saalbach by er rigtig smuk by og den har masser af hyggelige cafeer, værtshuse, restauranter og barer. Ønsker man et diskotek kan vi anbefale Castello.©2013 Hjerting Ski Rejser