Almindelige bestemmelser

Bestilling og betaling:

Bestilling kan foretages dagligt fra kl. 15-19. Weekend 10-14. Ved bestilling hos Hjerting Ski Rejser betales et depositum på DKK 900,- pr. person. Restbeløbet betales i 3 rater; okt.-nov.-dec. Hjerting Ski Rejser hæfter ikke for aftaler, der ikke er påført deltagerbevis.

Arrangørens forbehold:

Rejsens pris er beregnet på grundlag af gældende tariffer, priser, afgifter og valutakurser pr. 30.04.13. Vi har ret til at aflyse rejsen p.g.a. begivenheder der ligger uden for vor kontrol, (strejke, terror o.l.). Ved for lille tilslutning vil alle beløbene blive refunderet. Driftsstop hører under force majeure og giver ikke anledning til prisreduktion. Der tages forbehold for evt. trykfejl. Der tages forbehold for evt. prisændringer.

Rejseforsikring:

Europæiske Rejseforsikring kan tegnes gennem Hjerting Ski Rejser. Den er rar at have hvis man kommer galt af sted på ferien. Husk at du selv skal betale for hjemtransport.

Afbestillingsforsikring:

Det tilrådes at tegne en afbestillingsforsikring, der beskytter ved sygdom. Forsikringen skal tegnes ved tilmelding, og koster 6% af rejsens pris. Bestilles hos Hjerting Ski Rejser og tegnes gennem Europæiske Rejseforsikring.

Afbestilling uden forsikring:

Rejsedeltageren kan indtil 90 dage før afrejse afbestille rejsen, og det indbetalte beløb minus depositum vil blive udbetalt.
Rejsedeltageren kan indtil 60 dage før afrejse afbestille rejsen, og ud-over depositum betales 50% af rejsens pris.
Rejsedeltageren kan afbestille rejsen mindre end 60 dage før afrejse, og udover depositum er 75% af rejsens pris tabt.
Rejsedeltageren kan afbestille rejsen mindre end 30 dage før afrejse, og hele rejsens pris er tabt.

Rejsedeltagerens ansvar:

Rejsedeltagere der ikke møder rettidigt på det aftalte afgangssted eller ikke har gyldigt pas, vil ikke få godtgørelse.
Rejsedeltageren er forpligtet til at respektere ordensbestemmelserne, som gælder for transportmidlet, hoteller etc., samt at opføre sig således, at medrejsende ikke generes.
Tilsidesættes disse regler, forbeholder Hjerting Ski Rejser sig ret til at udelukke rejsedeltageren fra rejser, hvorefter rejsedeltageren må foretage hjemrejsen på egen bekostning. Hjerting Ski Rejser er i så tilfælde berettiget til at oppebære den totale pris for rejsen. En rejsende er ansvarlig for enhver overtrædelse af meddelte foreskrifter.

Bagage:

Må medbringes: 1 stk. kuffert(bagagerum), 1 stk. håndbagage(i bussen), evt. ski og støvletaske. Rejsedeltageren har selv ansvaret for bagagen under rejsen. Øvrig bagage kr. 60,- pr. enhed.

Bustransport:

Det er i dag ikke mere tilladt at køre i sovebus. Så medbring en lille pude/tæppe og gør din rejse behagelig. Du kan for kun kr. 50,- reservere bestemte pladser i bussen. Busserne er røgfri.©2013 Hjerting Ski Rejser